Per què triar ceràmica
i no altres materials?

Ceràmica, l'acabat més recomanable
A l'hora de realitzar una reforma completa, és molt important l'elecció dels materials en funció de l'espai, la llum i les condicions del lloc on realitzarem la nostra obra. En l'actualitat, trobem infinitat de productes i materials que s'adapten a les necessitats de cada projecte.
A continuació trobareu algunes característiques que fan que l'elecció de porcellànics sigui la més eficient.


- És un producte NATURAL,
la matèria primera que compon una rajola ceràmica prové de la terra (argila), que al costat de l'aigua i el foc de cocció, fan d'aquest material un producte natural.

- És altament RESISTENT. Un avantatge indiscutible que ofereixen les rajoles ceràmiques davant als altres materials, és la seva durabilitat. És un material altament resistent al pas del temps, el desgast i els canvis climàtics.

- Molt HIGIÈNICA i ANTIAL·LÈRGICA. Gràcies a les seves propietats antibacterianes i el seu caràcter impermeable, les rajoles ceràmiques s'han classificat com el material preferit a l'hora de cobrir els terres, en especial els terres que estan en contacte amb l'aigua.

- ANTILLISCANT. Alguns paviments ceràmics són modificats al seu acabat superficial, sense alterar el seu aspecte estètic, per adequar les seves prestacions de resistència al lliscament. Són d'utilitat, per exemple, en àrees transitades en condiciones d'humitat o per caminar sense sabates en dutxes, etc.

- Fàcil Manteniment. La ceràmica no necessita un manteniment específic, només neteja regular amb aigua i si escau una mica de detergent en cas de greix o brutícia més intensa.

- Àmplia gamma de DISSENYS. Gràcies a l'extensa varietat d'estils tant en revestiments com en paviments podem trobar infinitat de models, formats, mides, colors... Etc. que fan que les possibilitats de Disney siguin infinites per realitzar les reformes molt ajustades al nostre estil. Amb les noves tecnologies i gràcies a la tecnologia digital, poden trobar imitacions a fusta, pedra i volts altres materials nobles amb uns acabats impecables.
A més de la seva resistència, tenen un manteniment mínim, són fàcils d'instal·lar i combinen a la perfecció amb altres materials.

Acabats especials

Al marge de l'àmplia gamma acabats tradicionals, us detallem els més actuals. Visita el nostre local on podràs veure la gran gamma de colors, formats i acabats per la teva llar.
Al final d'aquest apartat podràs veure les nostres marques amb detall.

Efecte fusta

Efecte ciment

Efecte marbre 

Efecte tela

Demani pels nostres preus especials en porcellànic rectificat de pasta acolorida. Disposem de transport propi. Preus especials per professionals amb descompte per agremiats acreditats.

Efecte mineral

Efecte metall

Gran varietat de porcellànic amb relleu i efecte hidràulic.
Consulti preus especials a la nostra botiga.
Algunes recomanacions per interior
Algunes recomanacions per exterior:
Algunes recomanacions per piscines:
El teu projecte en 2 senzills passos

1. Pren les mides del teu espai, concertarem una entrevista per definir de forma més concreta (veurem mostra de materials), i definirem el teu projecte.

2. Realitzarem un pressupost adequat a les teves necessitats.